food/voeding

food/voeding · 14. oktober 2020
Had ze al een tijdje geleden gehad, van een goede Molukse vriendin rechtstreeks van de bron. Kenarinoten De kenarinoot is een beetje te vergelijken met de bekendere amandel. Maar kenarinoten zijn zachter en voller van smaak. De kenari wordt vaak zo gegeten, maar er zijn op de Molukken vele toepassingen voor. Zo worden kenarinoten ook vaak gebruikt in de traditionele Molukse keuken, op vergelijkbare manier als de kemirinoot in de Indische en Indonesische keuken. Ik kreeg als suggestie om het...

food/voeding · 05. oktober 2020
Vandaag nadat ik een grote hoeveelheid advocaat van scharrel kippen had gehad, ben ik begonnen om te kijken of ik hier advocaat ijs van kon maken het resultaat was erg goed. Vormen via AliExpress en een ijsmachine aan de slag gegaan . Ik heb hier een basis recept roomijs voor gebruikt. Voor degene die het recept wil hebben vul het formulier op de website in en ik mail het .